Bedrijf Dupont Souvenirs

Bedrijf Dupont Souvenirs

De N.V. Dupont Souvenirs kent sinds de start in 1975 een permanente groei. Het aanvankelijk éénmansbedrijf ontwikkelde zich tot een N.V. die in zijn sector dé marktleider is.

Door vakkundig in te spelen op de resultaten van ononderbroken marktonderzoeken, breidde een gemotiveerde ploeg een aanvankelijk bescheiden assortiment artikelen uit tot een ruime waaier van souvenir- en geschenkartikelen, dit tegen competitieve voorwaarden, om aan alle behoeften van onze ruime waaier klanten in deze sector te kunnen beantwoorden.

Dienstverlening is én blijft een belangrijke richtlijn, waarbij de motivatie om de doelgroep van onze klanten te helpen bepalen en uit te breiden, de rentabiliteit te verzekeren en te verhogen, een hoofbekommernis blijft.

Door voortdurende vernieuwing en permanente investeringen kunnen de klanten deelnemen in een groeiend martkpotentieel. Een tot op de internationale markten uitgebreid klantenbestand (Luxemburg, Frankrijk, Nederland, USA, Denemarken,...) laat toe de positieve ervaringen in deze verscheidene locaties uit te wisselen of aan te wenden ter verbetering van producten en diensten.

Elke klant - ook u - kan van onze opgebouwde ervaringen gebruik maken ter eventuele verbetering van het eigen zakencijfer en rendement. Specifieke projecten, voorstellen en aanvragen worden met de grootste zorg onderzocht en na positief akkoord zullen uw producten tot in de perfectie worden geproduceerd. Bij ons vindt u eigen ontwerpen, orginele tekeningen & ideeën. Bij ons geen namaak en copieën. Eigen initiatief & orginaliteit staan hoog in het vaandel. 

Voor de ontwikkeling van uw ideeeën, of voor verdere inlichtingen aangaande souvenirartikelen van uw stad of streek, kan u vrijblijvend contact met ons opnemen.